Страница Политика за поверителност

Информация, получена от продавачите

След откриването на акаунт в уеб сайта на Pacific Northwest Imagery-Artist продавач може създаване на публичен профил страница и да изтеглите в нея информация и съдържание, включително, но не само това, името на търговеца, информация за контакт, автобиография, снимка на главата, изображения, роден град и много други. Цялата тази информация е напълно разкрита на уебсайта на Pacific Northwest Imagery-Artist. Всеки посетител на сайта, който посети уебсайта на Pacific Northwest Imagery – Artist и отиде на страницата на профила на продавача, ще може да види цялата публична информация за профила, въведена от продавача.

карт

За всички транзакции на сайта на Pacific Northwest Imagery – Artist, за който се изисква дебитна или кредитна карта, сайта на Pacific Northwest Imagery-Artist съхранява последните четири цифри от номера на кредитната/дебитна карта, дата на валидност и име на купувача. Ние не съхраняваме пълен номер на кредитна карта, ПИН, CVV2 номер или пълни данни за проследяване.

Сигурност

Профилите на членовете на уебсайта Pacific Northwest Imagery-Artist, включително купувачи и продавачи, са защитени с пароли, създадени от членовете. Уебсайтът Pacific Northwest Imagery – Artist взема предпазни мерки, за да гарантира поверителността на информацията за профила на членовете. Ние използваме разумни мерки за защита на информацията за членовете, съхранявани в нашата база данни, и да ограничаваме достъпа до информация за членовете на служителите, които имат нужда за изпълнение на своите служебни функции, като нашият екип за обслужване на клиенти и технически персонал. Моля, имайте предвид, че не можем да гарантираме сигурността на информацията за профила на членовете.

използване на бисквитки

Pacific Northwest Imagery-Artist Website използва „бисквитки“, за да съхранява информация за всеки посетител на нашия уебсайт.

Повод

Pacific Northwest Imagery-сайтът на художника съдържа връзки към други сайтове. Сайтът Pacific Northwest Imagery-Artist не носи отговорност за политиката за поверителност и/или практиката на работа на други сайтове. Когато отидете на друг сайт, посетителят трябва да се запознае с Декларацията за поверителност, изложена на този сайт. Нашата политика за поверителност урежда само информацията, събрана на уебсайта на Pacific Northwest Imagery – Artist.

Промени в нашата политика за поверителност

От време на време уебсайтът Pacific Northwest Imagery-Artist може да променя нашата политика за поверителност. Ако правим промени, ние ги публикуваме на нашия сайт, така че потребителите да знаят какви са промените, така че те винаги да са наясно с каква информация събираме, как я използваме и кога можем да я разкрием. Потребителите са обвързани с промени в политиката, когато използват сайта след публикуването на тези промени.

Обръщайки Се Към Pacific Northwest Изображения-Сайт На Художника

Ако имате някакви въпроси относно нашата политика за поверителност, моля, свържете се с нас на адрес privacy@fineartamerica.com.