Мога ли да получа достъпна стоматологична помощ?

By | януари 4, 2021

Докато повечето компании в Съединените щати предлагат стоматологични застраховки на своите служители, много от тях все още не го правят. Те изтичат през дупките на системата – тези между тях – които трябва да плащат, но изпитват затруднения при плащането на джобни разходи.

Тези между тях имат две възможности, да се застраховат, да отидат при зъболекар и да направят цялата атака върху джобните си тетрадки или никога да не отидат при зъболекар и да чакат брадвата да падне. И – вероятността зъбобол да удари вас или вашето семейство, ако сте женен, е 50-50.

КОЛКО ВАЖНО Е ЗДРАВЕТО НА ЗЪБИТЕ?

В денталното здраве има нещо повече от привлекателна усмивка или избягване на ужасния зъбобол – това е важно за цялостното ви здраве Позволете ми да ви дам пример.

Джо Смит току-що научи, че има диабет – как диабетът може да повлияе на зъбите му? Ако не поддържате здравето на зъбите си, може да сте изложени на риск от:

· кариес

Заболяване на венците

Дисфункция на слюнчените жлези

Гъбични заболявания

Инфекции и забавено възстановяване

Тези проблеми могат да бъдат контролирани с превантивни грижи за устната кухина, 6 месеца или ежегодно почистване.

Лесно е да забравим зъбите, венците и устата си, но те определено са част от нашето физическо здраве и благополучие. С помощта на добър здравен план за зъбите можете да предотвратите костни заболявания, заболявания на венците и инфекции.

ПЛАНОВЕ ЗА ОТСТЪПКА НА ЗЪБИТЕ

Стоматологичният план с отстъпка може да ви помогне да спестите пари и да поддържате здравето на зъбите си под контрол. Много налични стоматологични планове могат да отговарят на вашия бюджет и нужди.

Някои от процедурите, които могат да бъдат обхванати, включват:

6-месечен рутинен контрол

Контрол на дълбочината

Рентгенови снимки с пълна уста

Ухапвания – Четири филма

Екстракция на единичен зъб

Корен канал – отпред

Корен канал – Bicuspit

Корен канал – Молар

Бял пълнеж

В резултат на това профилактичната поддръжка е най-добрият начин за поддържане на здравето на зъбите, както и за избягване на губенето на големи суми пари. Тези стоматологични планове с отстъпка се предлагат от отделни зъболекари във вашия район. Преди да се запишете за план, не забравяйте да се свържете със зъболекаря, за да видите дали все още приема оферти с отстъпка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *