Лечение на фибромиалгия – Как лекувах фибромиалгия! Сестра тайна!

By | ноември 21, 2020

Ако страдате от болезнена хронична фибромиалгия, нека ви кажа веднага, че се излекувах от фибромиалгия с диета, която създадох за себе си преди няколко години. Вече не страдам от това и многото състояния, свързани с него, не само намерих собствено лечение на фибромиалгия, но бързо се отървах от него.

Въпреки че имах медицинска история като медицинска сестра, когато бях диагностициран, не знаех много за фибромиалгия. Специалист – лекар за артрит, който ме диагностицира, лекува го като мистериозно заболяване и ми каза, че не знае какво е причинило фибромиалгия и че няма друго лечение или лечение, освен старата, разкъсана книга с меки корици, която ми даде. обяснете какво се е случило, но без лечение или решение.

И до днес е вярно, че медицинските специалисти не знаят какво е причинило това, но имат няколко теории, няма да навлизам в тях и изследванията продължават да търсят лечение.

Дори бих се опитал да отида на 20 минути разходка и прасците ми буквално ме болят. Стоях сутрин в кухнята си с болки и затруднения в движението. Болката също се фокусира върху определен мускул и болезнено дълбоко като луда в най-лошите моменти или при шофиране на дълги разстояния. През нощта, всяка вечер, посред нощ, се събуждах с болка в продължение на два часа, пречейки на така необходимия ми сън.

Бях като зомби поради безсъние през по-голямата част от деня, общи и фокусирани мускулни болки и болки. Разбира се, изпитвах и други признаци и симптоми – хронична умора, скованост, диагностика на синдром на раздразнените черва, TMJ, депресия, възможна цьолиакия и мигреноподобни главоболия, които могат да придружават фибромиалгия.

Лекарствата, лекарствата и лекарствата за фибромиалгия не помогнаха и не облекчиха болката. Той също не спортуваше. Никой нямаше отговорите в групите и мрежите за подкрепа на фибромиалгия.

След като бях диагностициран с рак на гърдата, случайно открих естественото си лечение с фибромиалгия и отхвърлих всички традиционни лечения и започнах собствена диета с веган, жива храна или сурова храна. Разбира се, диетата ми беше интензивна, но през първия месец бях шокирана, когато открих, че моята фибромиалгия и всички нейни признаци и симптоми са напълно изчезнали и никога не са се върнали!

Оттогава разпространявам колкото е възможно повече, че фибромиалгията трябва да е свързана с диетата. Неслучайно диетата ми е отговорна за това, че ме излекува и завинаги се отърва от фибромиалгията. След всичките тези години съм все още днес. и все още поддържането на сурова диета вече не страда от мускулни болки или други симптоми на фибромиалгия. Също така не страдам от нито един от другите свързани симптоми.

Нямам съмнение, че фибромиалгията е свързана с нашата диета и храната, която ядем. Стандартната американска диета е диетата, която повечето пациенти с фибромиалгия ядат. Знам, защото това е отговорът на първия въпрос, който задавам на хората с фибромиалгия. И аз бих ял. Храната, която ядем, и диетата ни обаче трябва да са в основата на проблема.

И така, кои храни карат фибромиалгията да се разпали или каква диета трябва да следвате за фибромиалгия? Моят отговор е диета със сурова храна или диета, която се състои основно от сурови растителни храни. Възможно е да се избягва глутен, тъй като повечето хора с цьолиакия имат фибромиалгия. В силно преработената готвена храна остават много малко хранителни вещества. Има и други храни, които трябва да ядете или да избягвате. Здравословните, вегетариански храни, които не са сготвени, са най-добрите храни, които можем да ядем, а тези със симптоми на фибромиалгия може да открият, че това е най-доброто лечение и лечение на фибромиалгия и никога повече няма да изпитват болка. Помисли за това! Днес съм все още много здрав!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *