Category Archives: симптоми на темпорамандибуларната става

всички статии за симптомите на темпоромандибуларната става

Уникални ползи от засаждането на градина

Толкова е хубаво да отидете в градината и да вземете оттам това, от което се нуждаете, вместо да бягате до аптеката. Опитвам се да държа много растения в градината си. Понякога ги имаме и дори не знаем ползите от тях. Те се крият на открито в задния ни двор. Има много разновидности на билки с… Read More »

24-часов спешен зъболекар

По какво се различава спешната стоматология от обикновената стоматология? Подобно на обикновените злополуки или наранявания, стоматологичните спешни случаи могат да се случат навсякъде и по всяко време и да изискват незабавно внимание от медицински специалист – нещо, което редовен преглед не би осигурил. Спешните дентални клиники са отворени 24 часа в денонощието, всеки ден от… Read More »

Наказателният начин на мислене и неговите последици

Позволете ми да започна, като се опитам да идентифицирам както корените на престъпното поведение, така и желанието ни да си отмъстим / справедливост, когато сме жертви на такова поведение. Бих искал да твърдя, че нашето общо отношение към престъпното поведение е свързано с начина, по който дисциплинираме децата си и последствията от това. Очевидно нашето… Read More »

Пащърнакът е афродизиак или просто проста добра храна!

Пащърнакът е кремообразен зеленчук с бяла кожа с листен зелен връх, потопен в богата история. Пащърнакът се отглежда от древни римски времена и е документирано, че император Тиберий е донесъл пащърнак от Франция и Германия, където те растат на брега на Рейн. Пащърнакът е кореноплоден зеленчук от семейство Umbelliferae, който включва фаворити като моркови, кервиз,… Read More »

Защо трябва да добавите лимон във водата си?

Когато ядете в ресторант и поръчвате вода (особено на юг), те обикновено добавят парче лимон към чашата ви. Оставяте лимона в сока му или го изваждате? Трябва да пиете водата си с онова парче лимон вътре. Лимонът има големи ползи за здравето. Освен това, ако сте човек, който не пие достатъчно вода поради неприятния му… Read More »

23 забавни факта за растенията розмарин

Розмаринът е красива вечнозелена многогодишна билка, която има кулинарни, ароматни и медицински цели и е една от любимите градини в билките в цял свят. Колко знаехте за това вълшебно растение? Името на Розмари идва от латинската дума. РозмаринТова означава „морска мъгла“ или „роса на морето“. Той е част от семейството на ментата, заедно с розмарин,… Read More »

Стоматологичен план на Careington – Честен преглед

Всъщност, зъболекарският план Careington е един от най-популярните стоматологични планове, налични днес. Една от основните точки за продажба на тази застраховка е гаранцията за връщане на парите. Ако решите да анулирате в рамките на 45 дни след плащането за плана и по някаква причина, компанията ще ви върне плащането. Това разчитане на техните услуги може… Read More »

Главоболие при деца: млади пациенти с само оплаквания от главоболие

Децата, както и възрастните, страдат от главоболие. Клиницистите приемат сериозно всяко дете, страдащо от главоболие, особено онези на възраст под пет години. • Тази статия се фокусира върху деца само с едно оплакване от главоболие. Хората се оплакват от главоболие, когато изпитват болки в главата, челото и шията. Скалп, череп и мозък Мозъкът е разположен… Read More »

Зъболекарски грижи – Топ 3 причини за зъбна тревожност

Притеснявате се от мисълта да отидете на зъболекар? Някои възрастни изпитват някаква форма на стоматологична фобия или безпокойство, когато очакват предстояща среща в офиса с техния доставчик. Мнозина ще търсят лечение само при спешни случаи, като зъбобол или абсцес, а много от тях може да пренебрегнат необходимите орални процедури, освен ако не са принудени да… Read More »

5 причини, поради които редовните стоматологични прегледи са важни

Повечето от новите ми пациенти са тези, които не са ходили на зъболекар от години. Дълбоко в себе си те разбират, че посещението при зъболекар е важно, но са хвърлили здравето на зъбите си на заден план поради финансови или други притеснения. По-долу са посочени пет причини, поради които посещаването на зъболекар два пъти годишно… Read More »