Category Archives: лечение на темпорамандибуларната става

всички възможности за лечение на темпоромандибуларната става

Докосването до EFT като естествена алтернатива на лечението на ADHD / ADD

Миналата събота изнесох лекция за основите на EFT (Техники за емоционална свобода) в местната библиотека. Говорих с жена за стреса, който я доведе в клас. Той каза, че стресът идва от 2 деца в къщата му. Те не са деца и един има ADHD (разстройство с хиперактивност с дефицит на вниманието). Разбира се, той научи… Read More »

Включете EFT във вашата кутия с инструменти за възстановяване

Преодоляването на зависимостта изисква готовност за приемане на трезвост, смелост да се изправим пред трудни физически и емоционални предизвикателства и вяра в способността на човек да бъде трезвен въпреки неувереността в себе си и миналите неуспехи. Той също така изисква подкрепата на близки и приятели, ефективна програма със специален персонал, екип от медицински и психично-здравни… Read More »

Причини за често срещани проблеми със зъбите

Откакто се помните, много пъти сте чували думите „кухини“ и „болест на венците“. Шансовете са, че сте имали поне една кухина и един гингивит (заболяване на венците на ниско ниво) досега. Това са най-често срещаните зъбни проблеми, с които пациентите са запознати. Точно както се случва много в устата, има голямо разнообразие от храни и… Read More »

Как да управлявате тиктакащия звук в ушите?

Вие ли сте сред многото хора, които чуват щракащ шум в ухото ви, който не можете да пренебрегнете и нямате представа откъде е дошъл? Ако е така, тогава имате това, което е известно като шум в ушите. Не забравяйте, че това е нещо, което никой не иска да има. Въпреки че не е толкова критично… Read More »

Разлика между плагиоцефалията и брахицефалията

Синдром на плоска глава е име, често използвано за описание на плагиоцефалия и брахицефалия и по-малко вероятно скафоцефалия. Тези условия обаче не са еднакви и начинът, по който влияят на външния вид и развитието на детето ви, също ще се различава. В тази статия ще ви помогнем да разберете разликите между плагиоцефалията и брахицефалията. Позиционната… Read More »

Лечение на фибромиалгия – Как лекувах фибромиалгия! Сестра тайна!

Ако страдате от болезнена хронична фибромиалгия, нека ви кажа веднага, че се излекувах от фибромиалгия с диета, която създадох за себе си преди няколко години. Вече не страдам от това и многото състояния, свързани с него, не само намерих собствено лечение на фибромиалгия, но бързо се отървах от него. Въпреки че имах медицинска история като… Read More »

Магнезий: четвъртият най-обилен минерал в тялото

Магнезият е удивителен минерал. Това е четвъртият най-разпространен минерал в организма и е от съществено значение за здравето на всеки от нас. Интересното е, че около 50% от магнезия, съхраняван в тялото ни, може да се намери в костите. Другата половина се намира вътре в клетките на нашите телесни тъкани и органи и само 1%… Read More »

Какво представлява възстановителната стоматология?

Възстановителната стоматология е просто възстановяване на загубеното в устата поради зъбни заболявания или наранявания. Това може да включва подмяна на зъбите с импланти, неподвижни мостове, свързани мостове или подвижни частични протези. В случай, че всички зъби са загубени, възстановителната стоматология може да включва или пълни протези, или комбинация от пълни протези и множество импланти, или… Read More »

EFT Tapping – Незаменимият ултрамодерен инструмент

EFT, съкратено от Техники за емоционална свобода и известен също като Tapping, е придобит вкус. Отне ми една година да го пробвам и веднага се пристрастих. И различните хора имат различни първоначални чувства към това. Класическата форма на EFT използва барабанене (потупване) с пръсти по специални акупунктурни точки, заедно с озвучаване на собствената ни негативна… Read More »

Започване на неинформирана грижа за кожата

Наскоро дойде клиент да ме види. Той беше загрижен за кожата си, но нямаше опит в грижата за кожата. Следното е доста често срещан сценарий: Те са се измивали със сапун и вода през по-голямата част от живота си. – Приготвени на слънце, често „дъбени“ с помощта на бебешко олио и евентуално йод. – Те… Read More »