Докосването до EFT като естествена алтернатива на лечението на ADHD / ADD

By | ноември 24, 2020

Миналата събота изнесох лекция за основите на EFT (Техники за емоционална свобода) в местната библиотека. Говорих с жена за стреса, който я доведе в клас. Той каза, че стресът идва от 2 деца в къщата му. Те не са деца и един има ADHD (разстройство с хиперактивност с дефицит на вниманието).

Разбира се, той научи основите на EFT по време на урока и каза, че се чувства много по-добре. Предложих му, че EFT може да бъде от полза за деца с ADHD. Изглежда не се интересуваше да го използва върху детето си. Той просто искаше да се научи да се успокоява. Мислех, че това е малко странно. Защо не се опитате да премахнете или намалите източника на стрес? И помогнете на хлапето.

Затова реших да напиша това, за да позволя на хората с ADHD, както деца, така и възрастни, да помагат на EFT.

Можете да научите основите на EFT от много места в Интернет. След като знаете основите, можете да го приложите към много неща, които искате да подобрите в живота си. Но в тази статия ще се съсредоточим върху използването му за ADHD или ADD.

  • Първо, приложете към незабавните проявени симптоми. Например, ако човекът е развълнуван и не може да седи неподвижно, „Въпреки че в момента не мога да седя неподвижно поради _________ (по причина) (ако имат причина), аз все още дълбоко и напълно се обичам и приемам.
  • Разбира се, ако е дете, трябва да коригирате изреченията. Вместо „Все още се обичам и приемам дълбоко и напълно“. Може да кажете: „Аз съм наистина страхотно дете.“
  • Второ, потърсете основните причини. Често пъти симптомите на ADHD се причиняват от основната, неразрешена травма. Това е най-доброто решение при EFT. Ако смятате, че имате нужда от помощ за разкриване на основна травма, моля, обадете се на квалифициран EFT Практикуващ. В интернет има много места, където можете да намерите практикуващи EFT. Нямам право да ги споменавам в тази публикация. Опитах се, но въпреки че нямаше да мога да спечеля пари, като ви дадох сайт, в който са изброени специалисти, това се считаше за „повишение“. EFT може да се направи по телефона, така че не е нужно да избирате личен лекар близо до вас.

Както винаги, моля, консултирайте се с Вашия лекар, преди да смените / прекратите приема на някакво лекарство. Ако човекът с ADHD забележи подобрение, използвайки EFT, не спирайте да използвате каквито и да е лекарства, без да говорите с Вашия лекар.

Също така, моля, имайте предвид ADD и друг възможен „естествен“ подход към ADHD. Захар, кофеин, пшеница, пестициди и др. Засяга алергични реакции към вещества. причинителен проблем. Това ли е вашето дете? Дорис Рап, д-р показва впечатляващи доказателства за алергии, които причиняват ADHD и / или ADD.

Моето лично мнение е, че на повечето деца, които са постоянно на лекарства за ADHD / ADD, може да се помогне по други начини. Надявам се това да помогне поне на някои деца / родители да намерят по-добър начин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *