Говоренето на истината: Рейки и ефективна комуникация

By | октомври 8, 2020

Петата чакра, гърлото, комуникационната и експресионната зона могат да предизвикат множество симптоми при изследване на детайли, свързани с дисбаланси или проявени заболявания: възпалено гърло, дисбаланс на щитовидната жлеза TMJ (темпоромандибуларно ставно разстройство на челюстните кости), слаб глас, загуба на слуха, повтаряща се настинка, срамежливост, чувство на слабост Говорите егоистично, прекалено емоционално, некомуникативно … но другите изглеждат като извънземни!

Някои предложения, които да помогнат за изчистването на енергичните задръствания, включват: Пеене, викане на свирещ писък – Да Добрият писък може да направи чудеса за спасение. Повярвайте ми, направих го няколко пъти, за да изхвърля необходимото, за да го освободя

За запознатите със Закона за привличането можем да приложим тази концепция и за дисбаланси в гърлената чакра; Това, което изпращаме, ни се връща. Вселената е много ясна, като ни насочва да живеем нашата истина. Наскоро прочетох цитат, който казва „Да живееш своята истина е да знаеш кой си, какво представляваш“.

От гледна точка на практикуващия Рейки, клиентите, които търсят Рейки като начин за възстановяване на баланса във физическото си тяло, обикновено изразяват чувство на смачкване, разочарование или гняв. При оценяване и наблюдение виждаме, че може да има отражение на емоциите, сякаш не са били чути. Или може би не казват истината.

Тъй като практикуващият се фокусира върху всичките седем чакри (корен, сакрален, слънчев сплит, сърце, гърло, трето око и корона), допълнително внимание може да се обърне на гърлената чакра, за да позволи на блокираната енергия да излезе на повърхността и да се стопи или изгори. допълнително завършва процеса на възстановяване на клиента.

Канализирането на универсалната енергия на любовта и изцелението може да помогне за освобождаване на блокадата в нашата комуникационна зона. Страничен продукт от това подобрение може да се появи като кашлица в устата, сърбеж в гърлото, прекомерна храчка, метален или „фънки“ вкус. Въпреки че може да изглежда досадно за клиента, аз подчертавам, че това е положителна стъпка в тяхното изцелително пътуване. Това позволява на енергията на жизнената сила да се движи с по-естествен ритъм. Освен това позволява на клиента да говори ясно, кратко и с определено намерение.

След като работех с клиент, бях авиокомпания. Беше сладко като копче. По време на нашата сесия наблюдавах запушване на гърлената чакра. По време на дискусията той сподели, че един от колегите му е направил саркастични коментари срещу него. Разочарован, той ще мълчи и няма да влезе в шега на думи. Когато той се върна за последваща сесия няколко седмици по-късно, попитах този човек как вървят нещата. Очите му се разшириха и когато се върна на работа, той обясни, че колегата му е направил още един саркастичен коментар. Клиентът ми твърдо му каза, че коментарите му са несправедливи и основно го постави на мястото му! Оттам насетне нямаше повече коментари от фъстъчената галерия!

Сега, докато всяка ситуация е уникална, Рейки очевидно е била ефективна в тази ситуация. Клиентът ми успя да освободи разочарованието, гнева и самокритичните си чувства към себе си и колегата си по здравословен и положителен начин. Рейки му позволи да се чувства уверен в предаването на мислите и намеренията си.

Нещо повече, виждаме все повече хора да се отварят към способностите на Спириутал. В ранните етапи несигурността относно това как да влезете в неговата Светлина може да причини дисбаланс в гърлените чакри. Отново връзката между клиента и практикуващия Рейки може да осигури любяща помощ за преодоляване на тези чувства.

В края на деня Духът ни напомня доколко нашата реалност оформя нашите преживявания. Ценен урок за всички.

И така …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *